Kontorsvaktmästare med ansvar för post och gods sökes på deltid till Solna!

Kontorsvaktmästare med ansvar för post och gods sökes på deltid till Solna!

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett deltidsjobb? Har du tidigare erfarenhet av att jobba i rollen som vaktmästare och/eller post och godshantering? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en Kontorsvaktmästare på deltid. I rollen som Kontorsvaktmästare är det ditt ansvar att sköta sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en vaktmästarroll så som lyfta, montera och arrangera möbler, sköta mindre fastighetstekniska arbetsuppgifter och se till att lokalerna är hela och rena. Vidare inkluderar arbetet hantering av post och gods.

Tjänsten kommer vara förlagd under vardagar 7-16. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Solna. Låter tjänsten intressant? Ansök idag, intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är teknisk kunnig, proaktiv och serviceminded. Du ser vad som behöver göras och är duktig på att ta initiativ. Det är starkt meriterande om du jobbat i liknande roll och har erfarenhet av Pac Soft, Fraktus och Best, men det är inte ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se