Kontorsassistent sökes till internationellt företag, direktrekrytering!

Kontorsassistent sökes till internationellt företag, direktrekrytering!

Har du arbetat med administration tidigare? Är du kommunikativ och behärskar både svenska och engelska väl? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund grundades i Turkiet 1958 och har sedan dess haft en viktig roll inom byggbranschen, både på den lokala marknaden och internationellt. Idag är de ledande inom järnvägsprojekt, infrastrukturprojekt och industriella projekt med sin djupt rotade företagskultur och mycket erfarna personal. I samband med att de har etablerat sig på den svenska marknaden söker dem nu en kontorsassistent inom finans och administration med placering mitt i centrala Stockholm på Kungsgatan, Stockholm.

I tjänsten som kontorsassistent kommer du att assistera med administrationen i både pågående och nya byggprojekt. I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att:
  • Ta emot besökare
  • Sortera mail, hantera kopiering och scanningsunderlag
  • Beställa service av kontor och kontorsutrustning
  • Bokning av hotell och flyg
  • Diverse administrativa arbetsuppgifter
  • Följa upp fakturor och förbereda betalningsfiler
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund. Tjänsten startar omgående och introduktion sker i samband med uppstart av tjänsten, kontorstider tillämpas.
Du kommer i denna roll att sitta på deras kontor som är beläget i ett kontorshotell i centrala Stockholm där du arbetar tillsammans med ytterligare en medarbetare. Din chef är placerad i Göteborg men daglig kontakt sker via telefon och Skype.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du minst en gymnasial utbildning, gärna med inriktning ekonomi. Vidare har du erfarenhet av kontorsarbete med administrativa inslag, gärna från ett internationellt företag. Vi söker dig som är kommunikativ och behärskad svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Som person ser vi att du är serviceminded, strukturerad i ditt arbetssätt och trivs att arbeta självständigt. Du har lätt för att lära, är positiv och professionell i ditt arbete. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se