Kommunikativ Controller sökes till växande bolag i centrala Stockholm!

Kommunikativ Controller sökes till växande bolag i centrala Stockholm!

Är du en initiativtagande och analytisk person som vill vara del av ett bolag i sin tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet inom controlling och vill ta nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en Controller. I detta fall kommer du via vår kund arbeta som konsult på ett bolag som arbetar med att sälja prisvärda kvalitetsprodukter via Amazon. De har blivit en expert på just Amazons plattform och växer stadigt sin business på global nivå.

Som Controller kommer du att arbeta veckovis med uppföljning av resultat genom redovisning inom Fortnox eller HelloProfit. Du analyserar respektive produkts resultat då du tillsammans med ledningen godkänner marginalerna för att uppnå gynnsamma affärer. I rollen har du ansvar för budgeteringen samt prognostisera resultatet på årsbasis. Du säkerställer utbetalningsrapporter, likviditetsplanering och arbetar emot att samla ihop samtliga kostnader i bolag för att distribuera dessa på rätt sätt för respektive produkt. Tjänsten innebär att du får vara med och effektivisera arbetet samt bygga en struktur som är lättförklarlig och ger bra översyn över verksamheten. I rollen kommer du att rapportera till kundens bokföringsfirma och presentera finansiellt underlag för strategiska beslut. I rollen finns det stora möjligheter att få utvecklas till bolaget CFO.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund belägna i centrala Stockholm. Tjänsten är en långsiktig tillsättning på heltid och förväntas starta om cirka tre månader. Mycket stora möjligheter till övertag av kund finns. Arbetstiden är förlagda kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har omfattande erfarenhet från Fortnox samt tidigare arbetslivserfarenhet inom likande arbetsuppgifter. Du har avancerade kunskaper inom Excel. Som person är du initiativtagande och ansvarfull med en god kommunikativ förmåga. Du trivs i en roll där du får arbeta mycket med siffror och analys kopplat till bolagets försäljning. Rollen kräver att du är flytande i både svenska och engelska. Låter detta som beskrivning av dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com