Koaxialtekniker till Primär Fastighetsförvaltning AB i Stockholm!

Koaxialtekniker till Primär Fastighetsförvaltning AB i Stockholm!

Har du erfarenhet av arbete med koaxialnät och redo att ta ett nytt steg i karriären? Uppskattar du dessutom en arbetsmiljö som präglas av öppen kommunikation mellan medarbetare? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Primär Fastighetsförvaltning AB är ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag som just nu söker en duktig Koaxialtekniker till deras enhet i Södra Stockholm. I rollen som Koaxialtekniker kommer du att lära dig mycket om Primär Fastighetsförvaltning ABs verksamhet och hur fastighetsbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att utföra felsökning, nyinstallation samt uppgraderingar av koaxialnät.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Primär Fastighetsförvaltning AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Tjänsten är planerad att starta så fort vi finner rätt person.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har några års erfarenhet av arbete med koaxialnät, både inom installation och service. Eftersom arbetet sker i Göteborg eller Stockholm med omnejd är körkort ett krav för tjänsten. Vidare har du minst gymnasiekompetens, annan relevant utbildning är meriterande. Det är även mycket meriterande om du har elbehörighet.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service och att jobba under eget ansvar kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du är en person med god förmåga att självständigt lösa problem.

Är du den vi söker? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Installation, Kabeltekniker, Tekniker, Koaxialtekniker, Koaxialnät

Sökord: Installation, Kabeltekniker, Tekniker, Koaxialtekniker, Koaxialnät
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com