Jurist sökes omgående till meriterande företagarorganisation!

Jurist sökes omgående till meriterande företagarorganisation!

Har du en examen i juridik med något eller några års erfarenhet och vill arbeta som rådgivare? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning två Rådgivare. Vår kund är Sveriges största företagarorganisation. De representerar företagare i många olika branscher och har som uppgift är att skapa bättre förutsättningar för företagande i Sverige. Vår kund är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden intresseorganisation. De är en växande organisation som ökar med medlemmar.

I din roll som Rådgivare kommer du att arbeta med att hjälpa företagare med juridiska frågor som rör deras företagande. En stor del av arbetet sker per telefon, de frågor som uppstår är inom arbetsrätt, avtalsrätt, fastighetsrätt och bolagsrätt. Vid sidan om telefonrådgivning, medverkar rådgivaren bl.a. vid förhandlingar, upprättar avtal och medverkar i vår kunds kommunikation med medlemmar och andra.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av kund och vi på StudentConsulting tar hand om processen. Tjänsterna som utlyses är på heltid, 1 vikariat och 1 tillsvidare som inleds med provanställning. Tjänsten beräknas starta så snart rätt kandidat hittats. Du kommer att utgå från kundens kontor i centrala Stockholm. Kontorstider tillämpas, cirka 08.00-17.00 med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en jur.kand. examen eller motsvarande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har något eller några års erfarenhet av juridiskt arbete gärna inom arbetsrätt, civilrätt, bolagsrätt eller familjerätt. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med rättsområde som berör företagare och tidigare har arbetat inom serviceyrke, i kundtjänst eller liknande. Du bör ha ett stort intresse för området, människor och företag.

Som person är du noggrann, prestigelös och pedagogisk men samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Vidare kan du uttrycka dig bra på svenska i tal och skrift och har god datorvana.

Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com