Junioranalytiker sökes till Bauer Media!

Junioranalytiker sökes till Bauer Media!

Är du driven, serviceinriktad och självgående? Har du dessutom ett intresse för siffror och statistik? Då har vi tjänsten som junioranalytiker för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund Bauer Media ägs av Bauer Media Group, som är ett av Europas ledande medieföretag, och i Sverige har de det största kommersiella radionätverket med runt 5 miljoner lyssnare varje vecka. Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker är bara några exempel på deras radiostationer. De har även den populära playtjänsten RadioPlay som är utgivare till många av våra mest uppskattade podcasts - såsom Framgångspodden, Mordpodden och Alla Våra Ligg.

Bauer Medias analysavdelning söker nu en självgående och servicedriven junioranalytiker som ska arbeta med den regionala marknaden. Som analytiker på Bauer Media har du en viktig roll i att kontinuerligt bygga kunskap om lyssnarnas beteenden. Du kommer vara en länk och "ambassadören" av information till den regionala säljorganisationen. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:
  • Agera säljstöd till säljstyrkan
  • Lyfta fram och presentera säljargument
  • Skapa powerpointpresentationer för specifika kunder eller case
  • Kommunicera regionala räckvidder
  • Arbeta med att ta fram prospekt
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund som har kontor på Kungsholmen. Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och har därefter för avsikt att gå över till en tillsvidareanställning. Arbetet är på heltid, kontorstider tillämpas. Tjänsten beräknas starta omgående så snart vi hittat rätt person.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är nyexaminerad inom ekonomi alternativt har något års arbetslivserfarenhet från relevant arbetsområde. Har du erfarenhet av arbete inom marknadsföring eller mediebranschen ses det meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excell. Erfarenhet och kunskap inom PPM, Sesame/Orvesto och RM är meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska som engelska. Som person är du driven, självgående och van att leverera mot deadlines. Att arbeta med siffror, statistik och säljservice är bland det bästa du vet! Vidare bör du vara en god kommunikatör och tycka om att ge människor god service. Du är noggrann. Du är också en lagspelare som med hjälp av dina slutsatser drivs av att stötta andra i dess arbete. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com