Junior teknisk testare sökes till mindre bolag med agil inriktning!

Junior teknisk testare sökes till mindre bolag med agil inriktning!

Brinner du för test och programmering och vill utvecklas på ett företag som tar tillvara på möjligheterna i den digitala världen? Trivs du dessutom i en kundnära roll? Se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för vår kund Brejn Consultings räkning, en teknisk stjärna till rollen som junior testare! Brejn Consulting är ett kunskapsbolag med specialisering inom lean-agila metoder. De har en jordnära och familjär stämning samt företagskultur som kombineras med affärsmässighet, kompetens samt en stark vilja att lyckas och uppnå goda resultat. För att säkerställa utveckling och teknisk kompetens erbjuder de sina anställda relevanta utbildningar och certifieringar inom till exempel SAFe och testområdet, såsom ISTQB. Hos Brejn Consulting får du vara med på en spännande resa och bidra till att bygga ett växande konsultföretag med uppdrag hos stora bolag. Samtidigt som Brejn Consulting värderar teamkänsla och samhörighet ger de sina anställda goda förutsättningar för individuell utveckling.

I rollen som testare kommer du att arbeta som konsult hos Brejn Consultings kunder inom olika branscher. Det är en varierande tjänst där du arbetar uppdragsbaserat och anpassat till kundernas verksamhet och behov. Du kommer att arbeta agilt med, till exempel, testautomatisering, manuella systemtester, integrationstester och acceptanstester. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Delta i framtagning av teststrategier
  • Skapa både manuella och automatiserade testfall
  • Textexekvering
  • Delta i testplanering
  • Effektivisering av testarbetet, till exempel genom automatisering
  • Vid behov utbilda kunder i tekniken som används
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av Brejn Consulting men att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Anställningen är beräknad att pågå tillsvidare och du utgår från lokaler i centrala Stockholm. Väl på plats kommer du att få en introduktion i arbetet och senare arbeta ute hos Brejn Consultings olika kunder. Arbetstiderna är måndag - fredag, 08-17. Urval och intervjuer sker löpande och beräknat startdatum är i januari 2020.

Detta söker vi:

För denna roll söker vi dig som har en högskole- eller universitetsexamen, gärna inom systemvetenskap, datateknik eller motsvarande. Genom utbildningen har du antagligen fått en grundläggande kunskap och förståelse för programmering. Vidare ser vi gärna att du läst kurser med inriktning mot test och kvalitetssäkring. I och med att du kommer arbeta som konsult är det viktigt att du trivs med att vara mobil och flexibel i ditt arbete, samt att du arbetar serviceinriktat.

Det är meriterande om du efter din examen erhållit ca 1-2 års erfarenhet inom teknisk testning. Har du erfarenhet av att arbeta agilt ser vi det som mycket meriterande. Har du konsultvana, alternativt vana av andra kundnära roller, är även detta positivt. Om du från arbete eller studier har erfarenheter av följande, värdesätts det högt: testautomatisering (tex. genom SoapUI eller Selenium), manuell testexekvering, testverktyg (tex. HP ALM/QC, ReQtest eller JIRA/Zephyr) granskningsarbete, agila ramverk (tex. SAFe) samt testfallsdesign. Är det dig vi beskriver? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com