Junior teknisk support sökes!

Junior teknisk support sökes!

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta med support? Vill du ta del av ett meriterande uppdrag för en ledande aktör inom teknisk utrustning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en teknisk support. Vår kund den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. Man har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Kunden levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster - både till företag och privatkunder.

Nu söker vår kund personer till en tjänst som enklare teknisk support. I arbetet kommer man vara ute hos en av deras kunder, som är en av världens ledande leverantörer av informations-, och kommunikationsteknologi. Arbetsuppgifterna kan i korthet beskrivas enligt nedan:
  • Distribuera ut mobiltelefoner till de anställda
  • Ge teknisk support vid eventuella frågor
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att man har StudentConsulting som arbetsgivare men arbetar ute hos vår kund. Man arbetar i Kista, och arbetstiderna är måndag-fredag, 8-17. Uppdraget kommer att starta under januari och pågå till slutet av mars, med chans till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ställs inga krav på eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du läst en teknik-, eller IT-relaterad linje i gymnasiet. Som person är du en serviceminded lagspelare med en god problemlösningsförmåga. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se