Junior tekniker sökes tillkommande utrullningsprojekt!

Junior tekniker sökes tillkommande utrullningsprojekt!

Har du ett tekniskt intresse och vill ha erfarenhet från IT-branschen? Är du social och lösningsorienterad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning juniora tekniker för kommande utrullningsprojekt i Stockholm. Vår kund är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden, och de tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. De installerar, underhåller och hjälper sina kunder att använda sin teknologi. De finns på över 60 serviceställen och har ca 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. De har kunder inom diverse olika branscher, såsom bank, försäkringsbolag, vården, restaurang och datacenter. Kunden levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster - både till företag och privatkunder.

Nu söker de ett flertal personer för ett kommande utrullningsuppdrag. Man kommer att arbeta hos vår kunds kunder på olika platser inom Stockholms kommun. Arbetsuppgifterna består i korthet av att:
  • Ställa upp kontorsplatser ute hos kunder
  • Starta upp datorerna
  • Kunna bistå personalen med enklare teknisk support vid behov
  • Sköta viss montering av datorer och arbetsstationer
Utrullningsprojektet är på heltid och kommer att äga rum mellan vecka 14 och 24.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en lagspelare som är lösningsorienterad och som inte har några problem med att arbeta på olika platser från dag till dag. Du har en god fysik och självklart ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du gått en IT- eller teknikrelaterad gymnasial utbildning. Det är också meriterande om du har arbetat med liknande uppdrag, men det är inte ett krav. Flytande svenska är ett krav. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se