Junior projektingenjör sökes till direktrekrytering!

Junior projektingenjör sökes till direktrekrytering!

Är du en logisk och noggrann person som trivs i en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du dessutom jobba i ett internationellt väletablerat företag som är framkant i sin bransch? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en junior projektingenjör. Vår kund är ett företag inom grundläggning och markförstärkning. De har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av underlag, och har idag stabiliserat hela 6 miljoner kubikmeter lös jord och därigenom skapat förutsättningar för att bygga, bland annat, vägar och hus. De är ett nordiskt företag som har varit etablerade i Sverige sedan 1975 och är en del av världens största oberoende grundläggningsföretag med ca 10 000 anställda.

Vår kund är framför allt specialiserade på projektering och utförande av kalkcementpelare. De har lång erfarenhet och gedigen expertis inom markförstärkningsprojekt, och använder många av de världsledande markförstärkningstekniker som finns tillgängliga på marknaden.

Nu behöver deras Stockholmsenhet förstärkning i form av en junior projektingenjör. Man arbetar tillsammans med en annan projektingenjör och stöttar denne i det dagliga arbetet, som kan bestå av förhandling med kunder och leverantörer, ekonomiska uppföljningar och kontinuerlig kontakt med underleverantörer. Den främsta arbetsuppgiften kommer vara att kvalitetsdokumentera arbetet och registrera det i deras system.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att man anställs direkt av vår kund, men att vi på StudentConsulting ansvarar för processen. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst är det meriterande med en eftergymnasial utbildning som högskole-, eller civilingenjör. Vidare används Excel och AutoCAD frekvent i tjänsten, varpå goda kunskaper krävs. Eftersom att projektingenjören man arbetar med är engelsktalande krävs det även goda kunskaper i engelska. Vidare är du en noggrann och logiskt tänkande person som på ett handlingskraftigt sätt tar dig an ditt arbete.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se