Junior leverantörsadministratör sökes omgående till Epassi!

Junior leverantörsadministratör sökes omgående till Epassi!

Vill du arbeta i en administrativ roll med högt tempo kantad av noggrannhet? Är du analytisk, har ett öga för detaljer och är serviceminded? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Epassi är Nordens ledande mobilbetalningslösning för personalförmåner och har idag mer än 1,6 miljoner användare i Norden - 800 000 av dem i Sverige. Epassi söker nu en leverantörsadministratör för att stötta upp deras leverantörsavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera, registrera och aktivera friskvårdsleverantörer. Du kommer arbeta i en miljö i högt tempo. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Registrera och aktivera friskvårdsleverantörer.
  • Administration och hantering av kunduppgifter.
  • Kundkontakt.
Du kommer att arbeta som konsult hos oss på StudentConsulting, vilket innebär att du är anställd via oss men arbetar hos vår kund Epassi. Du kommer bli en del av ett tajt team där man ställer upp för varandra. Arbetstiderna är förlagda heltid 8-17, där uppdraget förväntas starta upp omgående och löper 3-4 månader framåt med eventuell chans till förlängning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundtjänst sedan tidigare med en god kommunikationsförmåga. Du räds inte för att tala i telefon med olika kunder. Du har en god system- och datavana och du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Som person är du serviceminded, analytisk och noggrann. Du tycker om att ha många bollar i luften, är stresstålig och självgående i ditt arbetssätt. Du är lösnings- och detaljorienterad och motiveras av att arbeta gentemot tydliga deadlines. I rollen är det viktigt med en administrativ ådra och du drivs av att arbeta rutinbaserat på ett noggrant sätt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com