Junior koordinator sökes till vår kund inom IT/teknik branschen

Junior koordinator sökes till vår kund inom IT/teknik branschen

Har du ett tekniskt intresse, är prestigelös, flexibel, service-minded och har ett öga för detaljer? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en junior koordinator till vår kund i Bromma. Detta är en delad roll, där du kommer få arbeta som buyback operatör med arbetsuppgifter bestående av hantering av inkommande leveranser av trasiga enheter samt hantering av extern service av mobiltelefonerna, både i mjuk - och hårdvara. Du kommer även arbeta administrativt med arbetsuppgifter bestående av hantering av ärenden till företagets kundtjänst, kontinuerlig kommunikation med kunder gällande pågående ärenden och avvikelsehantering samt kommer du vara med och stötta övrig produktion.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse med erfarenhet av att ha arbetat med service. Stort fokus ligger på att kunna ge ett trevligt och personligt bemötande till företagets kunder, därmed söker vi sig som är bekväm med kundkontakt. För att du ska trivas i rollen ser vi att du är prestigelös och flexibel som person, då du kommer få arbeta både högt och lågt.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund i Bromma. Tjänsten är på heltid med arbetstider belagda vardagar mellan kl. 08-17, men med vissa dagar där arbetsdagen löper till kl. 18:00. Helgjobb kommer också att förekomma. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:
  • Du ska ha tidigare erfarenhet av service och/eller erfarenhet av kundkontakt
  • Du ska ha ett tekniskt intresse
  • Du ska ha en god datavana
  • Du ska ha grundläggande kunskaper inom Excel
  • Du ska ha slutförd gymnasieutbildning
- Du ska kunna kommunicera svenska i tal och skrift
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com