Junior arbetsledare sökes till lager i Bro!

Junior arbetsledare sökes till lager i Bro!

Vill du ta nästa steg i karriären och letar efter ett arbete med mycket eget ansvar och varierande arbetsuppgifter? Brinner du för administration och har du lätt för att motivera andra? Då har vi arbetet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en junior arbetsledare till ett terminal/logistikföretag i Bro. Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete i en utmanande roll. Tjänsten avser starta omgående eller efter överenskommelse och arbetet är förlagt på heltid under vardagar. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta på plats hos vår kund i Bro. Dina arbetstider kommer främst att vara dagtid kl. 07.00-16.00 men tjänsten innebär att kunna vara flexibel med arbetstider då lagrets öppettider sträcker sig från 05-22.45.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av administrativa delar som schemaläggning, medarbetarsamtal etc men även kvalitetsuppföljning och coachning men även. Du kommer att fungera som spindeln i nätet och ha nära kontakt med såväl lagret som ledningen. Det är av största vikt att du är flexibel och beredd på att arbeta hårt för att uppnå resultat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är pålitlig, strukturerad och social. Du trivs i en administrativ roll och har ett målinriktat arbetssätt. Du ska ha lätt för att umgås med människor och kunna styra grupper mot givna mål. Vi tror att du har hög initiativförmåga och ansvarskänsla med stor vilja att lösa de uppgifter som ingår i tjänsten. Om du har erfarenhet av att arbeta med schemaläggning och kvalitetsuppföljning är detta mycket meriterande. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag! Kom ihåg att motivera i det personliga brevet varför du är den person vi letar efter.

Sökord: Administration, Schemaläggning, Utvärdering, Arbetsledare

Sökord: Administration, Schemaläggning, Utvärdering, Arbetsledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com