Junior Testare sökes direktrekrytering!

Junior Testare sökes direktrekrytering!

Brinner du för test, programmering och automatisering inom testledning och vill utvecklas på ett företag som vill ta tillvara på möjligheterna i den digitala världen, då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vill du vara med och bli en del av en utvecklande miljö på ett förtag som växer med stormsteg och där människor brinner för att skapa förändring. Hos Brejn Consulting får du vara med på en spännande resa och bidra till att bygga ett växande konsultföretag med uppdrag hos stora bolag.

Företaget har en jordnära familjär stämning och företagskultur som kombineras med affärsmässighet, kompetens och en stark vilja att lyckas och alltid uppnå goda resultat. Hos vår kund är alla viktiga personer med stor delaktighet och ges möjlighet att påverka i en omgivning där det finns alla möjligheter att utvecklas. Brejn Consulting strävar efter att bli ett av regionens ledande och agila IT-konsultbolag och söker därmed nya stjärnor.

Arbetsbeskrivning:

Just nu söker vår kund tillökning i form av en junior testledare till deras växande team. Som junior testledare arbetar du som konsult på uppdrag av företagets kunder med att kvalitetssäkra och testa deras verksamhetssystem. Arbetet sker till en början på kontoret i centrala Stockholm och sedan ute hos deras kunder. Rollen kräver att du snabbt förstår kundens verksamhet och vill vara med och hjälpa dem på sina uppdrag att förbättras och växa genom test och kravhantering. Genom att arbeta i kundens projekt, finns bland annat chansen att vara med att utveckla och automatisera tjänster inom bank, finans och operativa verksamheter. Då fokus ligger på att tillfredsställa kundens behov kan arbetet variera och fokuserar därför på att ge dig ansvar över projekt som passar just din spetskompetens om favoritarbetsområde. Viktigt för rollen är att du har god förståelse för att alla kunder har olika behov och krav och kan anpassa arbetet för att uppnå förväntningarna. Du kommer att planera och skapa testscenarios och du behöver kunna tänka kreativt kring vilka problemlösning tillsammans med god förmåga att tillsammans arbeta proaktivt för att uppnå resultat.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Framtagning av Teststrategi
  • Testledning/Testning (automatisering)
  • Bygga testcase / skriva testscripts
  • Testplanering
  • Effektivisera leveransen (testautomation, releaseplanning)
Detta söker vi:

För att passa i den här rollen ser de gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning där du studerat systemvetenskap, datavetenskap eller liknande och brinner för programmering. För att passa i rollen som junior testledare ser vi gärna att du har erfarenhet av agila projekt där man arbetat nära tekniken gärna inom området av automatisering. Du kommer att agera som konsult, både som testare och testledare och vi ser därför gärna att du har erfarenhet av IT-systemimplementationer där du arbetat som Testare och/ eller med Testledning. Erfarenhet av tekniker såsom scriptad testning och/eller exploratory testning är ett krav. Relevanta arbetserfarenheter eller studier inom flera av dessa områden är det mycket meriterande: testautomatisering, testexekvering HIL / MIL / SIL -system, Agil metodik (Scrum, agile), erfarenhet av verktyg ex CANoe, CANalyzer eller liknande, programmeringsspråkkunskaper såsom (Python, CAPL, Java), erfarenhet av kravhanteringsverktyg, granskningsarbete, felsökning, design av testfall samt granskningsarbete.Som person ska du vara driven, ansvarsfull, social, öppen, flexibel och ha god förståelse för vad kunden

Tjänsten är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer bli anställd direkt av Brejn Consulting! Låter det här som ett arbete för dig, tveka inte sök idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se