Junior Systemutvecklare sökes till Omicron!

Junior Systemutvecklare sökes till Omicron!

Brinner du för teknik, programmering och systemutveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi utvecklare i en direktrekrytering till vår kund Omicron. Vi säker dig som är en nyexaminerad systemutvecklare från Datateknik eller motsvarande. Företaget är ett drivet konsultföretag som arbetar med utveckling av produkter och verksamhetssystem.

Som konsult får du arbeta med tekniktunga och utmanande projekt för stora företag, samtidigt som du får möjligheten att tillhöra ett mindre företag med nära kollegor och möjlighet att utvecklas och forma din karriär. Arbetet varierar beroende på din specifika kompetens och anpassas till uppdrag för att du ska kunna leverera och utvecklas inom det område som passar just dig. Kunden arbetar med flera av landets största och ledande företag och kan erbjuda dig spännande uppdrag inom en rad olika teknikområden och branscher. Då du kommer att arbeta som konsult kommer arbetet både att ske på hemmaplan men även ute hos kund.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av Omicron. Arbetstiderna är vanliga kontorstider och som junior utvecklare kommer det ges tillgång till stöd från erfarna utvecklare. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör eller personer i början av arbetslivet som vill starta karriären i en driven och utvecklande miljö. Du har ett stort intresse för teknik och programmering och motiveras av att växa och utvecklas. Som person är du engagerad, nyfiken och kreativ. Du trivs i miljöer där problemlösning och analytiskt tänkande är centrala delar av arbetet.

Omicron arbetar agilt inom områden som Data Analytics, ETL, Machine Learning, Content Management, Business Intelligence, Big Data mm. Plattformar och verktyg är till exempel Tableau, Talend, Pentaho, Microsoft SSIS, SSAS, SSRS, Hadoop, SQL, Android, iOS. Programmerar gör vi i Java, .NET, Ruby/Rails, Node.js, Python, Django, AngularJS, React, Scala och Clojure.

Har du en passion för moderna tekniker, ramverk, verktyg och metoder inom något av dessa områden och rör dig obehindrat inom hela den teknikstack som du brinner för, sök tjänsten som systemutvecklare idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se