Junior Redovisningsekonom sökes till sparkoncern!

Junior Redovisningsekonom sökes till sparkoncern!

Är du snabblärd, noggrann och självgående? Har du tidigare arbetat som ekonomi-/redovisningsassistent och är redo att ta nästa steg? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting en Junior Redovisningsekonom till en privatägd sparkoncern med flera dotterbolag och affärsområden. Företaget är idag en av de största aktörerna på marknaden inom sitt område. Som Junior Redovisningsekonom kommer du att vara en del av ekonomifunktionen som ansvarar för redovisning, bokslut och årsredovisning för koncernens 9 bolag. Du hanterar fakturor, löpande redovisning samt är delaktig i boksluts-arbetet. Du är även behjälplig med exempelvis utläggshantering och finansiella transaktioner mellan bolagen. Tjänsten innebär en naturlig kontaktyta mot befattningshavare och kollegor inom företaget. Din roll kommer bland annat innefatta följande arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Bank- och kontoavstämningar
  • Delaktig i Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Löpande förbättringsarbete
Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor mitt i centrala Stockholm. För rätt person finns det stor chans till övertag av kund. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider 08.00-17.00.Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet, företrädesvis med redovisning som inriktning. Du ska ha arbetat som Redovisningsassistent sedan tidigare och ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är mycket meriterande om du har arbetat i Microsoft NAV och har goda kunskaper i Excel. Flytande svenska är ett krav. Som person är du driven, prestigelös och ansvarstagande. Du är självgående, lösningsorienterad och positiv på ett sätt som gör att du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se