Junior Ekonomiassistent sökes till Paynova!

Junior Ekonomiassistent sökes till Paynova!

Är du ansvarstagande och vill skapa dig erfarenhet inom ekonomibranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Paynova erbjuder en av marknadens mest moderna kreditlösningar för olika konsumentflöden. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Main Regulated.

Vi söker just nu en Ekonomiassistent till vår kund Paynova, där du kommer att bli en del utav bolagets ekonomiavdelning och där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bankavstämningar
  • Påminnelser
  • Hjälpa till vid bokslut
  • Stötta Redovisningsansvarig i diverse arbetsuppgifter
Detta är en direktrekrytering till Paynova i ett vikariat på ett år framöver vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer att vi anställd hos vår kund Paynova. Introduktionen kommer att ske på deras kontor på Södermalm. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider kl 8-17 med möjlighet till flex och start sker i mitten på juli.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad från en YH-utbildning inom ekonomi eller du som har annan praktisk erfarenhet inom ekonomi sedan tidigare, kanske i form av sommarjobb eller extrajobb. Du har goda kunskaper i Excel och en god datavana. För att passa i rollen är du prestigelös, trivs med att ta ansvar och vågar ta för dig. För att kvalificera för rollen så talar och skriver du svenska helt obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 juli 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com