Studerande Junior Controller sökes omgående till stort försäkringsbolag!

Studerande Junior Controller sökes omgående till stort försäkringsbolag!

Studerar du ekonomi och är intresserad utav redovisning? Vill du samla på dig praktisk erfarenhet från en roll som Junior Controller? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Junior Controller på deltid till vår kund med start omgående som löper vid sidan av dina studier. Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag och sitter centralt i Stockholm i fina lokaler.

Som Junior Controller kommer du att tillhöra avdelningen Finance Governance & Control som består av fem heltidsanställda medarbetare och en studentmedarbetare. Avdelningen ansvarar för att styra alla finansiella processer från början till slut samt ser till att all data och tal i processerna är korrekta. Avdelningen ansvarar även för att dokumentera alla stadier i processerna och beräknar risker för transaktionerna.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Uppdatera och identifiera eventuella risker i transaktioner
  • Uppdatering av kontroller och risker i system och omskrivning av kontroller
  • Rapportera till förvaltningen med hjälp av data från olika system och filer
  • Svara på frågor från intressenter
  • Assistera riskprojekt genom att förbereda och dokumentera workshops
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor centralt i Stockholm. Arbetstiden är förlagd vardagar mellan 08.00- 17.00 och vi söker dig som kan arbeta ca 2 dagar i veckan vid sidan av dina studier. Tjänsten startar omgående och löper på tillsvidare vid sidan utav pågående studier. Som studentmedarbete hos vår kund kan du förvänta dig mångsidiga arbetsuppgifter och mycket ansvar. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter efter studierna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi och/eller riskhantering på universitet eller högskola, gärna med inriktning redovisning/revision. Har du tidigare erfarenhet av ekonomiarbete så anses det meriterande men det är inget krav. Du pratar flytande svenska och talar engelska på en professionell nivå samt att du har en god kommunikativ förmåga då du ofta kommer att ha kontakt med övriga avdelningar inom bolaget. Vidare har du en god förståelse för siffror och har goda kunskaper inom Officepaketet. Som person är du strukturerad, samarbetsvillig och noggrann. Det är även viktigt för vår kund att du har en egen drivkraft att vilja lösa problem samt att du är bekväm med att komma med egna idéer och förslag. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se