Junior Business Manager sökes till Compass Group på Kungsholmen!

Junior Business Manager sökes till Compass Group på Kungsholmen!

Är du en analytisk person med hög arbetsmoral? Vill du agera spindeln i nätet inom en kommunikativ roll med många kontaktytor? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Compass Group Sverige är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Deras verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor. I Sverige är de ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar. Deras vision och deras värderingar uttrycker det Compass Group står för. De vägleder dem i deras beslut, handlingar och beteenden, kommer till uttryck i den service de ger deras kunder varje dag, världen över, och är drivkraften för deras arbete och deras tillväxt.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Junior Business Manager som kommer bli del av deras team bestående av 13 kollegor. I rollen kommer du agera spindeln i nätet och hantera många kontaktytor både internt och externt. Du agerar stödfunktion till deras Contract Managers som är ytterst ansvariga för samtliga avtal inom deras restaurangsamarbeten. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att kvalitetssäkra arbetet, förberedda material, delta på kundmöten, följa upp personalen och säkerställa att de ligger i fas med avtalen samt sammanställa dokumentation kring detta. Vidare innebär det även att hantera kontakten med personalen på plats i restaurangerna för att samla in diverse information. Du kommer att arbeta med båda små och stora kunder vilket bidrar till en mycket diversifierad kundportfölj.

Då detta är en ny tjänst inom företaget finns det utrymme för att forma sin egen roll. Det är av stor vikt att du kommer in i teamet med många idéer och mycket energi då på det på sikt finns stora utvecklingsmöjligheter med personalansvar. Du kommer att tillhöra ledningsgruppen för driften och rapportera till bolagets Operations Directors som du har ett nära samarbete med.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund Compass Group Sverige med kontor beläget på Kungsholmen. Du blir del av ett engagerat team som stöttar upp varandra och erbjuder goda villkorsförmåner. För bästa möjliga start inleds tjänsten med en gedigen introduktion på plats på kontoret. Vidare sker en del av arbetet på distans i följd av pandemin och enligt FMHs rekommendationer. Kontorstider tillämpas och rollen förväntas starta upp på heltid så snart vi funnit rätt kandidat. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin, på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en eftergymnasial utbildning gärna med inriktning ekonomi, business eller management. Det är meriterande om du har arbetat med likande arbetsuppgifter sedan tidigare och har erfarenhet inom restaurangbranschen. Som person är flexibel, snabblärd och analytisk med en god förmåga att se samband och dra slutsatser för att översätta det till tal och skrift utifrån givna rapporter. Vi ser gärna att du är en serviceminded person som levererar ett arbete av hög kvalitet och trivs i en roll med många sociala kontaktytor.

Inom rollen behöver du vara flytande i tal och skrift i svenska samt engelska. En hel del dokumentation sker på engelska vilket ställer höga krav på dina språkkunskaper. Vidare besitter du B-körkort då en del möten ute hos kunderna kan bli aktuella.

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com