Junior Business Intelligence Data Developer sökes till Compass Group!

Junior Business Intelligence Data Developer sökes till Compass Group!

Brinner du för att utveckla dataanvändning för strategiska ändamål och göra data relevanta i ett bredare sammanhang? Kan du hantera stora mängder data och skapa modeller och analyser som är lätta att förstå och kommunicera? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Compass Group Sverige är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Deras verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor. I Sverige är de ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar. Deras vision och deras värderingar uttrycker det Compass Group står för. De vägleder dem i deras beslut, handlingar och beteenden, kommer till uttryck i den service de ger deras kunder varje dag, världen över, och är drivkraften för deras arbete och deras tillväxt.
Du kommer att ingå i deras team för innovation- och utveckling och jobba tillsammans med kollegor som bland annat jobbar med att utveckla nya digitala lösningar och koncept. I din roll som BI Data Analyst kommer du bland annat att ansvara för att:
 • Utveckla KPI-rapportering och analys av affärsdata i Power BI
 • Utveckla skalbara lösningar för hur de hanterar och integrerar affärsdata (Microsoft Azure teknologi)
 • Skapa flexibla lösningar för rapportering och visualisering av data (t ex dashboards) som gör den mer lättåtkomlig för slutanvändaren
 • Stödja teamet vad gäller utvecklingen av den digital strategin och vilka lösningar de kommer att behöva utveckla
 • Delta och bidra i olika utvecklingsprojekt tillsammans med leverantörer, partners och nordiska kollegor
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund Compass Group Sverige. Du kommer att ha en utmanande, omväxlande och utvecklande arbetsplats med goda möjligheter till kompetensutveckling. Du har ett stort inflytande på din vardag och dina arbetsuppgifter. De har en informell ton i en avslappnad atmosfär med engagerade och kompetenta kollegor. Från maj 2022 sitter de i helt nyrenoverade lokaler i Arenastaden Solna. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia, på julia.edholm @studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har relevant utbildning för detta uppdrag i kombination med några års erfarenhet av Power BI och gärna även projektledning.
För att lyckas i rollen måste du:
 • själv kunna strukturera data samt sammanställa rapporter och analyser i Power BI
 • förmåga att analysera och strukturera komplexa data- och affärsfrågor
 • har ett processorienterat tankesätt - från databehandling till leverans av slutprodukt
 • ha en förmåga att kommunicera komplexa frågor till intressenter som inte har samma tekniska bakgrund som du
 • ha ett positivt förhållningssätt till arbetsuppgifter och nya utmaningar
 • nyfiken på sammanhang, affärsperspektiv och människor
 • är noggrann, ansvarsfull och kan arbeta självständigt och effektivt
 • trivs i en dynamisk miljö där samarbete och respekt värderas högt
Det är en fördel om du har erfarenhet av programmering, dataintegrationer och webbtjänster. Företagsspråket är svenska samt engelska, så vi förväntar oss att du behärskar båda språken - både muntligt och skriftligt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com