Junior Business Analyst sökes till läkemedelsbolag!

Junior Business Analyst sökes till läkemedelsbolag!

Är du utbildad ekonom? Är du flexibel, noggrann och prestigelös? Då har vi uppdraget som Junior Business Analyst för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund är en växande aktör på den europeiska läkemedelsmarknaden som nu söker en Junior Business Analyst. Här kommer du till en dynamisk arbetsplats i tillväxt där det kommer att hända mycket framgent. I rollen kommer du att få insyn i hela affärsverksamheten och lära dig mycket. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av;
  • Sammanställa kunders ackumulerade försäljningssiffror och rabatter samt kontrollera att dessa är korrekta
  • Arbeta med marknadsdata: i Business Intelligence verktyg samt sammanställa och bearbeta data i MS Excel
  • Återkommande säljkoordinerande uppgifter som supporterar och avlastar Key Account Managers
  • Stötta Country Manager med olika administrativa sammanställningar
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute på kundens kontor på Östermalm i Stockholm, men med möjlighet till hemmaarbete vid behov och i dialog med din närmaste chef. Tjänsten beräknas starta i början av december och löper på ca ett år framåt med chans till förlängning. Kontorstider tillämpas med möjligheter till viss flex ges.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, antingen från universitet eller högskola. Du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll och besitter mycket goda kunskaper i Excel. Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad. Du har en prestigelös inställning till ditt arbete och är beredd att hugga i där det behövs. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com