Junior Account Manager med erfarenhet av telefonförsäljning sökes!

Junior Account Manager med erfarenhet av telefonförsäljning sökes!

Har du tidigare erfarenhet inom telefonförsäljning och vill vara del av ett växande bolag? Är du en person som drivs av resultat och har en mycket god kommunikativ förmåga? Då kan vi ha tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning, belägna i centrala Stockholm söker vi just nu en Junior Account Manager som besitter tidigare erfarenhet av telefonförsäljning.

I rollen kommer du att söka upp företag och erbjuda marknadsföringspaket inom Google. Du kommer ha daglig kontakt med kunder över telefon och det långsiktiga målet är att bygga upp en egen kundbas. För att lyckas i tjänsten krävs det att du drivs av en tjänst där telefonen är ditt centrala verktyg, har ett intresse för marknadsföringsbranschen samt motiveras av att uppnå höga resultat!

Detta är en direktrekrytering som förväntas starta omgående på heltid. Du kommer att sitta hos kunden med kontor i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet inom telefonförsäljning. Du är en junior person som har en god social förmåga och trivs i en roll med daglig kundkontakt. Du har god arbetsmoral och drivs av resultat och Rollen ställer krav på att du talar och skriver flytande svenska. Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com