Javautvecklare till direktrekrytering!

Javautvecklare till direktrekrytering!

Brinner du för programmering och är duktig inom Java? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vill du hjälpa till med att lösa de utmaningar vi ställs inför i byggandet av våra samhällskritiska och komplexa system? Digpro fortsätter att växa och söker nu fler duktiga javautvecklare.

Digpro utvecklar innovativa och smarta IT-lösningar för nätbolag och offentlig förvaltning. Vi är marknadsledande i Skandinavien med drygt 100 anställda på tre kontor, där alla arbetar på ett unikt sätt för att göra geografiska data och kartsystem mer flexibla och effektiva. Vi vill, genom innovativ geografisk informationsteknik, skapa värde för våra kunder. Det handlar om att förvandla rådata till verklig nytta för miljontals människor.

Som en i vårt utvecklingsteam kommer du att:
  • ställas inför roliga och utmanande programmeringsuppgifter
  • utveckla i en välstrukturerad miljö med automatiska byggen och tester
  • jobba både brett och smalt med alla delar av systemen; frontend, backend, datalagring
  • utvecklas tillsammans med erfarna och kunniga kollegor
Detta söker vi:

Digpro söker dig som är javautvecklare och har en god teoretisk grund i dina programmeringskunskaper. Du har en treårig högskoleutbildning, gärna civilingenjörsutbildning i datavetenskap eller likande. Du är intresserad av att förstå tillämpningen av det du producerar och tycker om att arbeta tillsammans med kollegor för att nå våra krav på hållbar kod och god design. Du tycker om att jobba i skärningen mellan produktutveckling och kundfinansierade projekt.

Digpro erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och lönsamt företag. Du får möjlighet att utvecklas som programmerare, men kan också växa in i andra roller så som projektledning, produktutveckling och kundansvar. Du kommer att få arbeta med engagerade och duktiga kollegor i en prestigelös organisation som kännetecknas av en trevlig och god arbetsmiljö. De erbjuder även flexibla arbetstider, årlig konferensresa och andra förmåner.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se