Innesäljare sökes till ett spännande företag!

Innesäljare sökes till ett spännande företag!

Är du en social och förtroendeingivande person som har tidigare erfarenhet av försäljning? Drivs du av ett affärstänk och vill arbeta i en bred roll med goda utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en innesäljare. Vår kund är specialister på att leverera installationstjänster och genomför årligen ca 80,000 installationer i Sverige och Norge. De hjälper både privatpersoner och företag med installationer och support av allt från värmepumpar till hemelektronik. Deras verksamhet fungerar som ett tvåsidigt nätverk som förbinder professionella installatörer med deras uppdragsgivares slutkunder.

Nu söker vår kund en innesäljare vars uppgift kommer vara att rekrytera samarbetspartners till företaget. Dessa samarbetspartners består i första hand av mindre företag med installatörer som är i behov av vår kunds tjänster. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att:
  • Inleda kontakt med potentiella samarbetspartners
  • Förklara verksamheten och på vilket sätt er potentiella samarbetspartner kan dra nytta av den
  • Bibehålla kontakten med befintliga samarbetspartners för att stämma av behov
  • Kontinuerligt dokumentera arbetet i ärendehanteringssystem
I korthet ansvarar man för samarbetspartnerprocessen från och med att kontakt inleds till och med att ett avtal ska skrivas. Då tar en annan kollega över, men genom hela processen har man ett nära samarbete. För rätt kandidat finns det på sikt goda möjligheter att utvecklas i rollen, då det finns en ambition att inleda samarbeten även med större företag och institutioner.

Man sitter i vår kunds lokaler i Kista, och arbetstiderna är måndag - fredag kl. 08.00 - 17.00. Detta är ett konsultuppdrag, vilket betyder att man har StudentConsulting som arbetsgivare men arbetar ute hos vår kund som konsult. Konsultuppdraget pågår i 6 månader, med chans att bli övertagen av vår kund om båda parter är nöjda med samarbetet.

Detta söker vi:

För denna tjänst läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser det som en självklarhet att du är en förtroendeingivande person med skinn på näsan. Du har tidigare erfarenhet av liknande roller, där du gärna har haft telefonkontakt med kunder. Du är en serviceorienterad person som kan förstå era samarbetspartners verksamhet och anpassa kommunikationen därefter. Vidare är du inte rädd för att initiera kontakt med nya människor. För att enklare få en förståelse för kunders och samarbetspartners verksamheter har du antagligen ett tekniskt intresse. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se