Innesäljare sökes till elbolag vid Karlaplan!

Innesäljare sökes till elbolag vid Karlaplan!

Är du kommunikativt och driven person som vill arbeta som innesäljare? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu innesäljare som vill utveckla sina kunskaper inom kommunikation och försäljning. Vår kund är ett modernt elbolag som är väldigt mån om att personalen trivs på sitt arbete.

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och ambitiös. Du kommer främst att ringa utgående samtal till både tidigare, befintliga och nya kunder och blir därmed ansvarig för företagets kommunikation, marknadsbearbetning och försäljning.

Vi erbjuder en fast grundlön plus provision.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag under flexibla arbetstider som kan kan variera beroende på veckodag. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund som har kontor på Karlaplan.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en fullständig gymnasieutbildning. Vidare är du kommunikativ och behärskar både svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Det ett krav att du har grundläggande datorkunskaper. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

https://www.telinet.se/x25apq
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com