Inkassohandläggare sökes omgående!

Inkassohandläggare sökes omgående!

Har du goda kommunikationsegenskaper och erfarenhet av inkasso? Då har vi uppdraget för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund erbjuder tjänster inom reskontra, inkasso samt fakturaköp. De söker nu en Inkassohandläggare till deras kontor i Stockholm. I din roll kommer du att arbeta med hela inkassoflödet från första påminnelsen till avslutat ärende, där bland annat följande arbetsuppgifter ingår:
  • Uppföljning och hantering av ärendeportfölj
  • Besvara inkommande förfrågningar (post/telefon/epost)
  • Kund-gäldenärs och -myndighetskontakt
  • Upprättande av ansökningar till myndigheter
  • Handläggning av skuldsaneringsärenden
  • Bidra till bra lösningar vid indrivning av utestående fordringar
  • Systemkompetens
Uppdraget är på heltid med start omgående och löper på till 31/8 med chans till förlängning. Arbetstiderna är kontorstider 08-17, måndag-fredag. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund vars kontor är beläget i Danderyd.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha någon form av erfarenhet inom inkasso sedan tidigare. Vi ser att du har erfarenhet från servicebranschen, har god känsla för service samt är van vid att ha kundkontakt. Som person är du noggrann, serviceinriktad, driven. Du har goda kommunikativa färdigheter, både skriftligt och muntligt. Tjänsten innebär dagligt bemötande av kunder, därför är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, då intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com