Inköpskoordinator sökes till företag inom detaljhandeln!

Inköpskoordinator sökes till företag inom detaljhandeln!

Letar du efter en spännande och utmanande administrativ roll som inköpskoordinator? Har du dessutom något års erfarenhet av retail? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag sedan 1986 med 90 varuhus i Sverige, 24 i Norge, 2 i Tyskland och 24 i Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 2 000 anställda och har huvudkontor i Upplands Väsby.

Till huvudkontoret söker vi just nu en inköpskoordinator som kommer att tillhöra teamet Säsong. Arbetet som inköpskoordinator går främst ut på att ha hand om den administrativa delen av inköpsprocessen. Du kommer att arbeta i deras kampanjsystem XRM, lägga upp kampanjer och artiklar samt koordinera förberedelser inför nästkommande säsong. I rollen arbetar du nära produktchefer och stöttar i olika projekt. Du kommer att arbeta brett med allt från artikelvård till kundfrågor och marknadsaktiviteter.

Tjänsten är på heltid med start omgående till och med årsskiftet, med goda möjligheter till anställning direkt av kund. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. De har kontor i Upplands Väsby dit det går direktbussarna från centralen. Kontorstider med flex tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat en eftergymnasialutbildning inom inköp, marknad eller ekonomi. Du ska ha något års erfarenhet från retailbranschen eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du god samarbets- och samordningsförmåga med en vilja att bidra och hugga i där du behövs. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät och är en god kommunikatör. Du är analytisk och uthållig. Vi ser även att du trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Du är självständig, prestigelös och initiativtagande. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se