Ingenjör inom geoteknik sökes för spännande och varierande roll!

Ingenjör inom geoteknik sökes för spännande och varierande roll!

Är du ingenjör inom geoteknik och intresserad av försäljning? Vill du växa i en självständig roll där du ges stor frihet och ansvar för ditt arbete? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en ingenjör inom geoteknik till vår kund i Stockholm! Vår kund är ett internationellt bolag som är specialistleverantörer av bärlagsformar och tillfälliga konstruktioner såsom byggställningar, skyddsräcken och mycket mer som behövs i byggprojekt. De bistår även sina kunder med kompletta geotekniska lösningar, vilket gynnar kundernas tidseffektivitet.

Nu söker de en ingenjör inom geoteknik som kommer att vara belägen i Stockholm! I rollen kommer du att representera bolaget i kontakt med diverse kunder inom geoteknik-, konstruktion-, och grundläggningsbranschen. Du kommer att spela en viktig roll för att säkerställa att bolaget bibehåller sitt goda rykte och förtroende hos sina kunder. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Initiera kontakt med nya kunder och upprätthålla kontakt med befintliga
  • Framställa kalkyler och offerter till kunder med olika behov
  • Följa upp kundaffärer
  • Bistå med teknisk expertis och vägleda kunderna utifrån deras behov och projekt
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Detta är en flexibel roll där mycket resor till kunder och internationella kontor ingår, men du har din bas i Stockholm. Du kommer att arbeta kontorstider, 8-17. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig är högskole- eller civilingenjör inom geoteknik. Du har efter avslutad utbildning även arbetat som geotekniker eller i en liknande roll i minst två år, så du är bekväm i ämnet och bekant med vad arbetet ute på fält innebär. Vidare har du ett stort intresse för människor, relationer och affärer och vill arbeta i en kundnära roll. Har du dokumenterad erfarenhet av arbete inom försäljning är detta ett väldigt stort plus. Du har flytande kunskaper i svenska och mycket goda i engelska, i tal såväl som skrift.

För denna rekrytering läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är relationsbyggande och lyhörd och anpassar dig efter kundens behov. Med din erfarenhet och expertis har du en naturlig pondus och är förtroendeingivande. Du trivs i att arbeta i självständiga roller där du har mycket frihet och ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och öppen för att resa i tjänsten. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 dec 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com