Informatör sökes till Telematch!

Informatör sökes till Telematch!

Vill du arbeta i ett expansivt bolag som månar om att göra nytta för privatpersoner? Då har vi rollen för dig, sök redan idag!

Information om uppdraget:

Telematch är ett kommunalägt aktiebolag som driver, utvecklas och skapar en framtidssäker, hållbar och kostnadseffektiv fiberinfrastruktur. De är en innovativ aktör som ligger i framkant inom telekombranschen, drivs med en stark entreprenörsanda och är inne i en stark expansionsfas.

I din roll som informatör kommer dina arbetsuppgifter bestå av att arbeta med att kontakta kunder och informera om fibernätverk, sköta det administrativa arbetet runt det samt att aktivt söka upp kunder på fältet genom dörrknack. Detta innebär att du kommer att arbeta halvdagar från kontoret och resteterande tid ute på fältet. Du kommer att gå en grundlig introduktion om Telematchs verksamhet samt om dess tjänster innan du går in i din nya roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Uppdraget är en heltidstjänst med start per omgående och löper tillsvidare med viss hänsyn till uppsägningstid. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Telematch men att rekryteringen sköts av StudentConsulting. Arbetstiderna är förlaga mellan söndag-torsdag kl: 12.00-21.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avslutat din gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom service eller med kundkontakt. Det är meriterande om du har ett intresse för teknik samt har kunskaper inom Officepaketet. Har du B-körkort sedan tidigare är det något vår kund värdesätter. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person, vi söker därför dig som har ett vänligt tillvägagångssätt, är social och pedagogisk. Urval sker löpande och tjänsten tillsätt så fort vi hittat rätt kandidat. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se