Inbound Logistiker sökes på heltid till Plantagen!

Inbound Logistiker sökes på heltid till Plantagen!

Har du minst 1 års erfarenhet av inbound flödet på en logistikavdelning? Vill du få chansen att utvecklas inom logistikområdet på ett växande detaljhandelsbolag? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Plantagen är ett företag inom detaljhandeln med inriktning mot växter och trädgårdstillbehör. Bolaget grundades i Norge 1986 och har utvecklats till ett framgångsrikt bolag med ett 100-tal butiker över hela Norden som erbjuder sina kunder ett stort utbud av växter och växtlösningar. Affärsidén är att erbjuda inspiration i kombination med ett brett sortiment av allt som behövs för att få rätt växter för just dig i ditt hem, på din balkong eller i din trädgård. Till deras huvudkontor i Barkarby söker vi nu en inbound logistiker på heltid.

Som logistiker på inbound är du en del av logistikfunktionen och ansvarar för att flöden in till Plantagens lager fungerar på ett optimalt sätt. Du fungerar som spindel i nätet för ingående leveranser, där du bland annat arbetar med container planering, uppföljning, dokumenthantering m m. Du har daglig kontakt med Plantagens lager och transportörer. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta:
  • Containerplanering i tätt samarbete med den ansvarige för godsflödesplanen
  • Säkerställande att inkommande orders blir varumottagna och aktiva för orderläggning
  • Hantera och följa upp leverantörsfakturor och dokument enligt rutiner
  • Samarbete med kategoriavdelningen, ekonomi och Plantagens lager (3PL)
  • Tät kontakt med transportörer på både sjö och väg
Tjänsten är på heltid med start omgående och inleds med en provanställning på 6 månader med stor chans till förlängning eller övertag direkt till Plantagen. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Student Consulting och arbeta som konsult hos Plantagen vars huvudkontor ligger i Barkarby. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider 08.00 - 17.00 med flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är examinerad inom logistik eller ekonomi alternativt har tidigare erfarenhet inom området. För att vara relevant för tjänsten är det viktigt att du har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och PowerPoint och tidigare erfarenhet av att arbeta i M3 är meriterande. Vidare har du en administrativ vana och tycker om att arbeta systematiskt och noggrant. Du är van att ha många bollar i luften, att arbeta i ett högt tempo och tycker om att arbeta i team. Krav för tjänsten är att du behärskar både svenska och engelska då det används flitigt i tjänsten.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!

Sökord: Logistiker, Supply Chain, Inbound Logistiker, Inbound Planner

Sökord: Logistiker, Supply Chain, Inbound Logistiker, Inbound Planner
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com