IT-supporttekniker sökes till Svenska Postkodslotteriet

IT-supporttekniker sökes till Svenska Postkodslotteriet

Har du ett stort tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av teknisk support? Vill du ta del av ett spännande bolag och arbeta i en fartfylld och social roll? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för Svenska Postkodslotteriet och dess koncern Novamedia's räkning en IT-supporttekniker. Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier med ungefär en miljon kunder. Under varumärket finns även bingo och skraplotter online samt en rad populära tv-program, bland annat Postkodmiljonären. Överskottet från Postkodlotteriets produkter går till 56 ideella organisationer. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat 10 miljarder kronor till välgörenhet och samtidigt gjort fler än 1000 svenskar till miljonärer. Operatörsbolag för Svenska Postkodlotteriet är Novamedia Sverige AB. De är ca 180 medarbetare och har kontor i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building i centrala Stockholm.

Nu söker vi för Novamedias räkning en IT-supporttekniker. I rollen som IT-supporttekniker kommer man att ingå i avdelningen IT infrastruktur. Man kommer att hantera inkommande ärenden via mail, telefon och besök från ca 200 användare. Man kommer att sitta på plats i Waterfront Building och röra sig mycket i lokalerna och bistå den interna personalen med diverse IT-relaterade frågor. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att:
  • Installation och underhåll av Microsoftmiljöer och operativsystem
  • Uppdatera mjukvara och program i PC och Mac-miljö
  • Sköta uppsättning av nya arbetsplatser, från inköp av utrustning till färdig arbetsplats
  • Underhålla och kontakta reparatör vid behov av att reparera teknisk utrustning
  • Stödja användarna i enklare frågor kring Officepaketet
Detta är ett heltidsuppdrag där man blir anställd av StudentConsulting och arbetar hos Novamedia som konsult. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat, och uppdraget kommer att pågå augusti ut. För rätt kandidat finns det även möjlighet till förlängning. Arbetstiderna för detta uppdrag är måndag - fredag, 08-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och några års erfarenhet av roller inom teknisk support. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ge teknisk support på plats, över telefon och via mail - gärna på ett stort eller medelstort bolag. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av arbete på serversidan, gärna Windows Server.

Du är en social person som gärna har många kontaktytor i ditt dagliga arbete, och du brinner självklart för att kunna ge god service och dela med dig av din tekniska expertis till människor med varierande tekniska förkunskaper. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan prioritera bland uppgifter.

Du har erfarenhet av att arbeta i Microsoft-miljöer, och det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av Mac. Officepaketet används frekvent i tjänsten, varpå goda kunskaper i detta är ett krav. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift, och behärskar även engelska på en god nivå. Stämmer denna beskrivning in på dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com