IT-projektledare sökes till Kantar Sifo!

IT-projektledare sökes till Kantar Sifo!

Är du systemvetare och vill arbeta med projektledning? Vill du vara med och projektleda marknads- och opinionsundersökningar till de största företagen i Sverige? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För Kantar Sifos räkning söker vi nu en IT-projektledare till huvudkontoret i Stockholm. Kunden, Kantar Sifo AB, är ett av Sveriges ledande marknadsundersökningföretag och ingår i en global koncern med kontor i över 80 olika nationer. De hjälper företag och organisationer med marknadsundersökningar och tillhandahåller insikter gällande medarbetar-, organisations- och ledarskapsutvecklingsfrågor. Kantar Sifo verkar inom en mängd olika branscher och organisationer så som IT & Telekom, bank och finans, bilindustrin, media, läkemedelsbranschen med flera.

Som projektledare kommer du att vara drivande i många olika typer av projekt och kan även komma att leda internationella projekt inom marknad och opinionsundersökningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Implementering av nya tekniska lösningar
  • Att ha en teknisk konsultativ roll i säljprocessen (dock ej eget säljansvar)
  • Delta i och aktivt driva förändringsarbete i redan uppsatta projekt
  • Besvara tekniska frågeställningar internt och externt
  • Ge förslag på tekniska lösningar, tex sammankoppling av datakällor, API och rapportering.
  • Ansvara för och delta i interna projekt som exempelvis automatisering, processer och dokumentation
  • Bidra med teknisk expertis och nya idéer i olika former av kundprojekt och leveranser
I rollen ingår också att hålla dig uppdaterad med nya teknologier och säkerställa att det kunden erbjuder håller hög klass. Du kommer till en början få stöd under din introduktion av de seniora kollegorna för att sedan utvecklas mot en mer självgående roll med mycket kundkontakt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och man kommer bli anställd av Kantar Sifo AB. Arbetstid är måndag-fredag 8-17. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller KY-utbildning inom systemvetenskap eller liknande och som vill koordinera eget arbete i system/inom utveckling med projektledning. Du bör ha mycket goda kunskaper i SQL och erfarenhet från programmering, big data, API eller HTML är meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i projekt, antingen som projektledare eller projektdeltagare.

För den här tjänsten kommer vi lägga stor fokus på dina personliga egenskaper. För att trivas i den här rollen behöver du ha ett tekniskt intresse och vara driven, orädd, nyfiken och kunna hantera många bollar i luften. Vidare så vill vi att du är analytisk, innovativ och får saker att hända. Att du är kommunikativ och förtroendegivande ser vi som en självklarhet för att klara av rollen. Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se