Hyresadministratör sökes omgående för korttidsuppdrag!

Hyresadministratör sökes omgående för korttidsuppdrag!

Har du erfarenhet inom lokalavtal samt lokaluthyrning? Är du en strukturerad medarbetare som är duktig på att prioritera i ditt arbete och har ett öga för såväl helhet som detalj? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Fastighetsägarna Stockholm har funnits i drygt 150 år och deras verksamhet har fokus på deras 4 500 medlemmars roll som stadsbyggare och samhällsaktörer. De ger dem stöd att utvecklas långsiktigt och professionellt genom att leverera insikter, kunskap och verktyg. Genom effektiv opinionsbildning driver de fastighetsbranschens frågor framåt - hållbar stadsutveckling, en välfungerande bostadspolitik, fastighetsägares digitala verklighet. Deras övergripande syfte är att arbeta för en levande stad som utvecklas hållbart, nu och i framtiden.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Hyresadministratör till deras team på Kungsholmen. Du kommer att arbeta i en administrativ roll med många kontaktytor. Dina primära ansvarområden kommer vara administrativ hantering av ca 300 lokalavtal som skall registreras. Det kan handla om fysiska avtal eller digitalt registrerade avtal. Arbetet innebär en del komplex registrering vilket ställer krav på erfarenhet inom detta område sedan tidigare.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar för vår kund Fastighetsägarna med kontor på Kungsholmen, Fridhemsplan. Rollen är på hel- eller deltid beroende på din tillgänglighet och förväntas löpa på i cirka 6 veckors tid. Tjänsten tillämpar kontorstider mellan 08:00-17:00. Har du ytterligare funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter tidigare erfarenhet inom lokalavtal samt lokaluthyrning. Du har en god administrativ förmåga med ordning och reda i ditt arbete. Vidare är du flytande i svenska i tal och skrift samt är tillgänglig med start omgående. Som person känner du ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett stort eget driv.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com