Hertz söker nu extrapersonal som bilvårdare med möjlighet till sommarjobb

Hertz söker nu extrapersonal som bilvårdare med möjlighet till sommarjobb

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna samt sommarjobb på heltid? Är du dessutom noggrann, effektiv och trivs med ettt fysiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi studenter som vill ha ett spännande extrajobb inom biluthyrning där du kommer att arbeta som bilvårdare. Tjänsten tillsätts omgående och innebär minst två dagar i veckan fram till sommaren men chans till sommarjobb.

Hertz är ett av världens ledande företag inom biluthyrning där personalen dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som bilvårdare hos Hertz får man arbeta i en livlig arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifterna som bilvårdare hos Hertz innebär att man tar hand om de hyrbilar som kunderna lämnar in och utför en skadekontroll för att sedan tvätta och städa bilen utvändig samt invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja och däcktryck samt tankning av bilen. Innan bilen hyrs ut till nästa kund görs ytterligare en skadekontroll.

Tjänsten är tillsvidare och arbetstiderna är varierande från 06.00-24.00 under alla veckans dagar, därmed krävs det att du är flexibel. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba på uppdrag hos vår kund Hertz. Under sommaren finns det goda möjligheter till att arbeta heltid.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten är det ett krav att du har B-körkort. Du som söker tjänsten ska vara noggrann, ha god fysik då det är ett fysiskt aktivt jobb, samt även ha ett gott sinne för service då du kommer att träffa många kunder. Du får gärna vara bilintresserad och ska trivas med upprepande arbetsuppgifter samt kunna arbeta snabbt och effektivt utan att brista i noggrannhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se