Hertz i Segeltorp söker fexibel bilvårdare

Hertz i Segeltorp söker fexibel bilvårdare

Vi söker nu dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som är på jakt efter ett meriterande extrajobb. Rollen som bilvårdare passar dig som är noggrann, effektiv och trivs att jobba i en roll som innebär fysiskt arbete!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande extrajobb inom biluthyrning där du kommer att arbeta som bilvårdare hos Hertz i Segeltorp.

Som bilvårdare på Hertz tar du hand om de hyrbilar som kunderna lämnar. Du kommer att utföra skadekontroller på bilarna samt tvätta dom utvändigt och invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen.

Arbetstiderna är varierande under veckans alla dagar. Vi söker dig som är tillgänglig måndagar, tisdagar och fredagar kl. 12-18. Även helger och heldagspass förekommer. Du förväntas kunna jobba minst 2 pass i veckan. Vi önskar även att du är tillgänglig för sommarjobb.

Hertz är ett av världens ledande företag inom biluthyrning där du som anställd dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som bilvårdare hos Hertz kommer du att arbeta i en rolig arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund Hertz i Segeltorp.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • trivs med att arbeta efter bestämda rutiner och som arbetar effektivt utan att tappa noggrannheten.
  • är i god fysisk form
  • har B-körkort med minst 1 års körvana
  • är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som kommer att fortgå minst 1 år framöver
  • har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna med grundläggande kunskaper om bilar
  • tillgänglig för minst två pass på vardagar
I den här rekryteringen genomför vi kontroll av belastningsregister
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com