Hertz Arlanda söker nu biluthyrare på deltid!

Hertz Arlanda söker nu biluthyrare på deltid!

StudentConsulting söker deltidspersonal till vår kund i biluthyrningsbranschen! Det här är ett jobb för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet och samtidigt leverera med god kvalité.

Information om uppdraget:

Vid biluthyrningen arbetar man med att ta emot kunder när de vill hyra bilar och bokar in det i deras system. Man har ständig kundkontakt, såväl på svenska som på engelska. Gott servicesinne och god engelska är därför ytterst viktigt. Det är även viktigt att du kan hålla många bollar i luften samt att du är stresstålig då det är ett högt tempo under arbetspassen.

Arbetstiderna kan exempelvis vara mellan kl.06.00-15.00, 15.00-24.00 eller 11.00-20.00 under både vardagar och helger, men arbetstiderna varierar. Du ska vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos kund.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten ska du vara studerande och du måste ha B-körkort. Du måste ha lätt för att ta dig ut till Arlandaområdet oavsett tid på dygnet då passen ibland börjar redan 06.00 på morgonen eller slutar så sent som 24.00. Du som söker tjänsten till bilåterlämningen ska vara serviceminded och ha god social kompetens. Du ska ha god hand med kunder och bemöta dem på ett trevligt och professionellt sätt, samtidigt som du måste ha skinn på näsan för att kunna ta diskussioner som kan uppstå vid eventuella skador som upptäcks av dig under skadebesiktningen. Du måste tala och förstå engelska utan problem då många kunder inte kan svenska. Oftast arbetar man i högt tempo och får hantera många kunder samtidigt, därför vill vi att du som söker är stresstålig och van vid liknande arbeten. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 2-3 dagar i veckan, både vardagar och helger. Vi vill att man ser långsiktigt på tjänsten och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna! Tjänsten ska tillsättas omgående och vi jobbar med löpande intervjuer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se