Helpdesk eller HyperCare support sökes till CGI!

Helpdesk eller HyperCare support sökes till CGI!

Har du ett stort intresse för IT-teknik och brinner för service och att hjälpa andra människor? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support, helpdesk eller service-desk? Då har vi rätt tjänst för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu medarbetare inom IT-support för CGI:s kommande uppdrag. Vi söker dig som är lite mer erfaren och har arbetat i Helpdesk eller annan form av support av arbetsplatsutrustning på plats hos användare.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att på ett serviceinriktat och pedagogiskt vis arbeta med felsökning, installationer, problemlösning, uppföljning av ärenden etc. Du kommer att ge on-site support till användaren.

Tjänsten är kortvarig och innefattar resande runt om i regionen, du kommer bland annat kunna arbeta i Stockholm, Gävle, Västerås, m.m. Full timlön under kontorstider och restidsersättning samt OB och traktamente tillkommer. CGI står för resan och boende.
Ta chansen att söka ett otroligt smidigt och förmånligt extrajobb! Där man jobbar fler timmar i stöten och har sedan desto fler dagar helt ledigt. Möjlighet att studera på distans under restider och samtidigt ha betalt.

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha god IT-teknisk kunskap och ett stort intresse och förstående för ett företags IT-miljö. God kunskap inom både hård- och mjukvara, behörigheter, användarkonton, kringutrustning, nätverk, O365 och WIN10. Det är stor fördel om du känner dig bekväm med Microsofts produkter och tjänster samt kring allmänna kontorsapplikationer. För att vara aktuell för anställning behöver du ha någon annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. annat arbete eller studier på minst 50%. Du måste också vara flexibel och ha möjlighet att resa och övernatta på annan ort. Som längst blir man borta 5 dagar i sträck. Vanligtvis 2-3 dagar åt gången. Du har även körkort.

Som person är du serviceminded, driftig, analytisk och har god prioriteringsförmåga. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Du är dessutom ansvarstagande, social och har god vana av att hantera stressiga situationer.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se