Handledare / Coach sökes för konsultuppdrag!

Handledare / Coach sökes för konsultuppdrag!

Brinner du för att coacha, motivera och hjälpa andra människor ut i arbete? Är du student och ute efter ett deltidsarbete? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund söker i dagsläget en person som kan jobba deltid som coach / handledare med start omgående. I denna roll kommer du att coacha/ vägleda arbetssökande ut i arbete och du kommer bland annat att få
  • Hålla i workshops
  • Ha personliga deltagarsamtal
  • Schemalägga deltagare
Ditt arbete kommer främst bestå av att analysera varje individs bakgrund och situation genom individuella samtal, för att därefter vägleda och inspirera deltagarna till ett arbete eller utbildning!

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker tidigare har jobbat med coachning eller vägledning, men det är inget krav. Som person är du flexibel, noggrann, duktig på att kommunicera och gillar att prata inför grupp.

Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta självständigt. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt är lyhörd, hjälpsam och trygg i dig själv.

Krav för tjänsten är:
  • Du studerar idag en utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen.
  • Du har minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).
  • Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska.
  • Du har mycket god datorvana.
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se