HR-assistent till SICK sökes på deltid!

HR-assistent till SICK sökes på deltid!

Vill du utvecklas inom HR-branschen? Har du en eftergymnasial utbildning och trivs du att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

SICK AB och SICK AS ingår i koncernen SICK som grundades 1946. Med ca 11 000 anställda och en global verksamhet i över 50 länder är de idag en världsledande tillverkare av sensorer, säkerhetssystem och produkter för automatisk identifiering. SICKs primära marknadsfokus ligger i Europa. Företaget är idag 85 anställda med en omsättning på ca 500 miljoner SEK. Verksamheten är idag indelad i affärsområdena Factory Automation, Logistics Automation och Process Automation. SICK har ett stort produktutbud med egen utveckling och klassas som marknadsledande på sensorer.

Just nu söker SICK en HR-assistent till deras HR-avdelning, där du ansvarar för att stötta SICKs HR-chef. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och omfattar bland annat HR-administration, delta och driva mindre projekt samt delta vid rekryteringar.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med SICK. Arbetstiden är förlagd mellan 08.00-16.30 med möjlighet till flextid. Företagets kontor ligger i Sätra nära tunnelbanan. Du kommer också ha möjlighet att jobba på distans. Uppdraget förväntas starta upp i augusti på deltid där du förväntas vara tillgänglig 1-2 dagar i veckan och sträcker sig till årsskiftet med god chans till förlängning. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom HR eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det är meriterande om du har några års arbetserfarenhet inom branschen. Ett krav för uppdraget är att du obehindrat behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, du har även en god system- och datavana. Vidare för att vara aktuell för uppdraget krävs det att du är initiativtagande, självgående och engagerad i ditt arbete, du vill utvecklas i rollen och drivs av att arbeta koordinerande i en administrativ roll.

Passar tjänsten bra in på dig? Tveka inte på att skicka din ansökan idag då urval sker löpande!

Sökord: HR-assistent, deltid

Sökord: HR-assistent, deltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com