Högskoleingenjör med intresse för sälj sökes till Micro-Epsilon!

Högskoleingenjör med intresse för sälj sökes till Micro-Epsilon!

Har du en brett tekniskt kunnande och stark vilja att skapa resultat? Trivs du i en försäljningsroll med relationsbygge i fokus? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en teknisk säljare till vår kund Micro-Epsilon. Micro-Epsilon har det bredaste produktsortimentet på marknaden och erbjuder system för industriapplikationer och sensorer för precisionsmätning av avstånd, temperatur, färg och dimension. Micro-Epsilons huvudkontor är beläget i Tyskland och företagets kunder återfinns bland annat inom forskning och utveckling, industri samt inom den akademiska världen.

I rollen som teknisk säljare ansvarar du för kundbasen i hela Norden men med störst fokus på Stockholmsområdet. Tjänsten innebär många resor med tjänstebil och du ansvarar självständigt för prospektering, inbokning och genomförande av kundbesök samt offerering. Arbetet kräver att du; trivs i en roll som präglas av eget ansvar, besitter hög social kompetens, drivs av mötet med nya människor samt har lätt för att bygga långsiktiga relationer.

Vidare ser vi gärna att du har ledaregenskaper och en stark vilja till att driva bolaget framåt. I rollen finns det stora möjligheter till att gå vidare i rollen som bolagets nya VD med försäljnings-, budget- och personalansvar.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen men anställning sker hos Micro-Epsilon. Tjänsten är på heltid och tillträde planeras till efter sommaren 2021. Rollen inleds med en introduktion i Tyskland på cirka 1-2 månader. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:
  • Ett tekniskt intresse och är högskoleingenjör med inriktning mot elektronik, mekanik och/eller elteknik
  • B-körkort
  • Goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakt och försäljning
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du är en utåtriktad, resultatorienterad problemlösare som trivs med att arbeta i en säljande roll, använda telefon som arbetsredskap och bygga relationer. Du tycker om att ta eget ansvar och har god förmåga att planera dina arbetsdagar tidseffektivt. Vidare har du en stark vilja att driva bolaget framåt och ser möjligheten att få ta nästa steg uppåt i karriären.

Passar beskrivningen in på dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten blir tillsatt så fort vi hittar rätt person.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com