Grafisk Designer sökes på deltid till Rexel i Älvsjö!

Grafisk Designer sökes på deltid till Rexel i Älvsjö!

Besitter du mycket goda kunskaper inom InDesign och Acrobat? Är du trycksakskunnig samt har ett öga för språket? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder på tre kontinenter. De är fler än 27.000 medarbetare och omsätter 136 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position genom deras tre varumärken Selga, Storel och Moel. I Sverige är de närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,4 miljarder (2019).

För Rexels räkning söker vi just nu en Grafisk Designer som kommer att arbeta cirka 12 timmar i veckan. Dina arbetstider kommer att vara flexibla utifrån beläggning och din tillgänglighet. I tjänsten stöttar du upp deras marknadsföringsavdelning som i dagsläget består av nio medarbetare. I rollen kommer du att arbeta med grafisk produktion för både print och webb till framtagning av presentations-, sälj och eventmaterial. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär att skapa material som går ut till butikerna såsom skyltar, foldrar, broschyrer, etc. Vidare kommer du att arbeta med att skapa Powerpointpresentationer samt korrekturläsa texter. Det krävs att du behärskar dessa uppgifter från tidigare arbetslivserfarenhet men du ser även en möjlighet till att växa och är snabblärd i ditt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund Rexel i Älvsjö. På grund av rådande situation sker största delen av arbetet på distans. Tjänsten förväntas starta upp så snart vi har funnit rätt kandidat och är ett löpande behov. För bästa möjliga uppstart kommer du att få en introduktion i ditt arbete tillsammans med bolagets grafiker. Du kommer att arbeta cirka 12 timmar i veckan vilket kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller är studerande på minst 50%. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i InDesign och Acrobat. Det är meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom design, gärna inom grafisk design eller likande. Du är trycksakskunnig och kan hantera tryckbara PDF:er, anpassa och använda ICC-färgprofiler. Vidare kan du producera webbannonser som är tekniskt korrekt för publicering. Du är en van PC-användare. Rollen kräver att du skriver och talar flytande svenska och engelska. Du har ett bra öga för språket då du lätt ser felstavningar och trivs med att korrekturläsa texter. Vidare kan du skapa och korrigera Powerpointpresentationer. Det är mycket meriterande om du har goda kunskaper i andra CS-program såsom Illustrator och Photoshop.

Som person är du kreativ, estetisk och tekniskt lagd. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då du kommer vara i kontakt med många olika affärsområden.

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com