Future Electronics söker studerande Ekonomiassistent!

Future Electronics söker studerande Ekonomiassistent!

Är du ekonomistudent och vill få in en fot i ekonomibranschen? Har du ett intresse för bokföring och trivs med att arbeta noggrant och engagerat? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

På uppdrag av vår kund Future Electronics räkning söker vi just nu en ekonomistudent på ca 1-2 dagar i veckan. Future Electronics grundades 1968 och är världsledande inom distribution av elektronikkomponenter och är erkänt som ett av de mest respekterade och innovativa företagen i branschen idag. De är verksamma i totalt 42 länder runt om i världen och arbetar med att utveckla effektiva och omfattande globala leverantörskedjelösningar.

Som ekonomiassistent kommer du att vara en del utav bolagets ekonomiavdelning och arbeta tätt med Ekonomichef och Controller. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att innefatta:
  • Leverantörsreskontra
  • Kontering
  • Bokföring
  • Assistera controller och ekonomichef
  • Allmänna kontorssysslor
Tjänsten är på deltid där du kommer att arbeta på ca 1-2 dagar i veckan under kontorstider med möjlighet att anpassa detta utefter dina studier. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting, men arbeta på vår kunds kontor i Kista Science Tower. Tjänsten startar så fort vi hittat rätt kandidat och kommer att löpa på tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller högskola. Det är inte några krav på tidigare erfarenheter inom ekonomibranschen men är starkt meriterande. För att passa i rollen är du noggrann, gillar att ta för dig och har lätt för att samarbeta. Du ska också tala och skriva svenska samt engelska obehindrat. Är det just dig vi beskriver ovan? Vill du bygga på ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com