Flygplanslastare sökes till SAS på Arlanda!

Flygplanslastare sökes till SAS på Arlanda!

Vill du vara en del av ett sammansvetsat team i en internationell miljö? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo? Ta chansen och sök tjänsten som flygplanslastare åt SAS!

Information om uppdraget:

SAS söker nu flygplanslastare till Arlanda flygplats med uppstart 10 maj. Vi söker dig som vill ge SAS kunder bästa möjliga service och som vill bli en del av deras entusiastiska team.

I rollen som flygplanslastare följer du bagaget hela vägen från att det skall sorteras, lastas, transporteras och lossas på ett säkert och effektivt sätt. Flera avgångar sker varje timme vilket innebär ett högt arbetstempo inom bestämda tidsramar för att snabbt och effektivt få iväg resenärers bagage i tid. Då SAS har avgångstider från tidiga morgnar till sena kvällar både under veckodagar och helger så är det av stor vikt att du är flexibel och kan ta dig till Arlanda Flygplats under varierande tider.

SAS erbjuder förmånliga avtal och arbetar för att öka sammansvetsningen bland kollegor för att skapa en trevlig arbetsmiljö med härlig teamkänsla.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av SAS Ground Handling efter genomförd utbildning. Tjänsten är en visstidsanställning på 75% mellan 10 maj till 8 september. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till vidare timanställning efter avslutad visstidsanställning. Vid anställning får du även tillgång till att ta extra pass med goda möjligheter till att arbeta heltid.

Ta chansen och ansök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i god fysisk form då arbetet innebär en del tunga lyft. Du är ansvarstagande, stresstålig och gilla att arbeta i team. Vidare ser vi att du har en positiv inställning till förändring samt att du är flexibel och initiativtagande. Då arbetstiderna varierar är det viktigt att du är en energifylld person oavsett tidpunkt på dygnet. Du ska vara tillgänglig från 10 maj för att delta i uppstart med en utbildning som pågår under fyra veckor.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
  • Treårig gymnasieexamen (gymnasiebevis krävs)
  • Körkort av minst klass B
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Godkänt belastningsregister från Polisen
  • Kunna genomföra ett alkohol- och drogtest utan anmärkningar senare i processen
- Det är meriterande om du kar körkort av klass C
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se