Flexibla språklärare sökes till vikariat framöver

Flexibla språklärare sökes till vikariat framöver

Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Har du dessutom goda kunskaper i olika språket? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kundens räkning söker vi språklärare till framtidens uppdrag. Vikariat kan vara på heltid eller extra. Det som är viktigast är att du känner dig bekväm med att undervisa för andra och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och är en tydlig ledare.
Vår kund är en av Sveriges största privata utbildningsföretag och kommer ha är en plats för dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade. De sätter teamkänslan högt och arbetar efter devisen "alla elever är mina elever". Med framåtanda och stort engagemang är deras mål att leda utvecklingen.
Vi söker engelska, spanska, franska och även tyska lärare för framtidens vikariat.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie bör du trivas mycket bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i det språket som du vill undervisa. Det är även meriterande om du är utbildad lärare eller har studerat språket på universitet eller högskola. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se