Flexibla konsulter sökes till uppdrag framöver!

Flexibla konsulter sökes till uppdrag framöver!

Är du ordningsam, strukturerad och flexibel? Är du intresserad av korta uppdrag för erfarenhet och extra inkomst? Då är vi intresserade att komma i kontakt med dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting får löpande in uppdrag under kortare perioder där vi både söker studenter för extrajobb vid några enstaka tillfällen och heltidskonsulter under kortare perioder.

Just nu söker vi studenter som vill arbeta inom kundtjänst.

För dessa korta uppdrag kommer du vara anställd av StudentConsulting men arbeta på kundens arbetsplats eller ute på fältet, vi får in uppdrag över hela Stockholm. Intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för dessa tjänster krävs det att du är självgående i ditt arbetssätt och tar dig an arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se