Flexibel Engelskalärare sökes för vikariat till hösten

Flexibel Engelskalärare sökes för vikariat till hösten

Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Har du dessutom erfarenhet av att undervisa i engelska? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en Engelskalärare till höstterminen med preliminär start den 9 augusti. Tjänsten är ett vikariat på ca. 40% fördelat på 4 arbetsdagar och beräknas pågå i en termin. Då schemat sätts först i augusti söker vi dig som är flexibel. Engelskaklasserna kommer bestå av ca 32 elever, det är därför viktigt att du har tidigare erfarenhet av att undervisa i engelska, har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och är en tydlig och strukturerad ledare.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att blir anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i närheten av Vanadislunden, ett stenkast från Odenplan. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie bör du trivas mycket bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Som person är du lyhörd och öppen för feedback. Det är meriterande om du är utbildad Engelskalärare, men det är inte ett krav. Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet av att undervisa i engelska. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Vår kund är en av Sveriges största privata utbildningsföretag och kommer ha är en plats för dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade. De sätter teamkänslan högt och arbetar efter devisen "alla elever är mina elever". Med framåtanda och stort engagemang är deras mål att leda utvecklingen framåt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se