Finsktalande Front Office Representative sökes!

Finsktalande Front Office Representative sökes!

Har du erfarenhet inom kundtjänst och trivs i en roll med kundkontakt? Är du flytande i finska och svenska? Då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Europas ledande leverantörer inom tillbehör till konsumentelektronik och har över 30 års erfarenhet. De har 10 egna varumärken och distribuerar ytterligare omkring 300 varumärken. Bolaget har mer än 350 anställda som är spridda på huvudkontoret i Holland samt lokala kontor i 15 länder. De erbjuder prisvärda produkter, en väl fungerade logistik och ett innovativt sortiment. Till vår kund söker vi nu en person till deras Front Office-enhet där du kommer att arbeta som kundtjänstmedarbetare i ett team bestående av 4 medarbetare som arbetar mot den danska, norska, svenska och finska marknaden.

Rollen som Front Office Representative är bred och dina vardagliga arbetsuppgifter är bland annat:
  • Inkommande samtal och mail från företagets kunder
  • Utgående samtal, ny- och merförsäljning av specialerbjudande till företagskunder
  • Inkommande frågor om produktsortimentet
  • Säljsupport till AM/ KAM
I rollen får du möjlighet att vara med och bygga upp samt påverka arbetsgruppen och arbetsuppgifterna. Inom gruppen har ni ett tätt samarbete och daglig kontakt med Account Managers och Key Account Managers inom företaget. I tjänsten rapporterar du till Territory Sales Manager i Finland.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vår kund har kontor i Kista och tjänsten beräknas starta 1/2 2021. För denna tjänst gäller vanliga kontorstider på vardagar mellan klockan 08.00-16.30. Tjänsten inleds med introduktion så att du som söker har rätt förutsättningar från start.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning och har tidigare erfarenhet av en liknande roll, exempelvis inom säljsupport, kundservice eller telefonförsäljning. Det är starkt meriterande om du har hanterat både inkommande och utgående samtal och har erfarenhet av B2B försäljning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha flytande språkkunskaper i svenska, finska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt över telefon. Du är serviceinriktad, orädd och trivs att arbeta i en säljande roll. Vi ser att du goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. Vi letar efter dig som vill arbeta i en miljö med högt tempo.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, då urval sker löpande

Sökord: Kundservicemedarbetare, Kundtjänstmedarbetare, Front Office Representative

Sökord: Kundservicemedarbetare, Kundtjänstmedarbetare, Front Office Representative
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com