Finsktalade kundtjänstmedarbetare sökes till Arctic i Huddinge!

Finsktalade kundtjänstmedarbetare sökes till Arctic i Huddinge!

Är du serviceminded, effektiv och positiv? Har du ett brinnande intresse av att leverera service i världsklass? Har du dessutom mycket goda kunskaper i finska? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund Arctic är en försäkringsförmedlare och tillhandahåller företag en ekonomisk trygghet med hjälp av försäkringar inom miljöteknik, energi och elektronik. Arctic är familjärt och grundades i Stockholm 1986. Med hjälp av smarta och effektiva lösningar vill de skapa mervärde och trygghet. Nu letar vi efter deras nya kollega till Segeltorp.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att tillhöra deras kundtjänstteam om åtta medarbetare. På Arctic möts du av ett mycket gott arbetsklimat och trevliga kollegor som stöttar upp varandra i sitt arbete. Dina vardagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande;
  • Svara i telefonväxeln
  • Handlägga inkommande ärenden
  • Registrera försäkringar
  • Besvara mail
  • Posthantering
  • Inskanning samt lagring av handlingar
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Arctic. Arbetet är på heltid och förlagt måndag till fredag med kontorstider. För bästa möjliga uppstart inleds tjänsten med en gedigen introduktion. Arctic har sitt kontor i Segeltorp och tjänsten startar så fort vi har hittat rätt person. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin, ansvarig rekryterare på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Vi ser att du har erfarenhet från serviceyrket och det är starkt meriterande om du har arbetat i en kundtjänst. Du är kommunikativ och har mycket goda kunskaper i finska. Du behöver även vara flytande i svenska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har språkkunskaper inom tyska, holländska, norska och/eller danska. Som person ser vi att du är serviceminded, flexibel och lösningsorienterad. Vi ser även att du är positiv, social och arbetar effektivt. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har goda datakunskaper och hanterar Officepaketet. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com