Fastighetsskötare till sommaren sökes till Nytorget!

Fastighetsskötare till sommaren sökes till Nytorget!

För kunds räkning söker vi nu en trevlig, social och tekniskt kunnig person, med B-körkort, som vill jobba heltid under sommaren.

Information om uppdraget:

I rollen som fastighetsskötare ställs det krav på noggrannhet och god planering samt förmågan att prioritera rätt. Du kommer att ansvara för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
  • Tillsyns- och skötselarbete av fastighetstekniska installationer
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Felavhjälpande underhåll
Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 7-16.
Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd till kund.

Detta söker vi:

Du som söker ska ha erfarenhet av fastighetsskötsel sedan tidigare. Det är meriterande med en dokumenterad utbildning som fastighetsskötare/tekniker eller inom fastighetsinstallationer för El eller VVS. Vidare ska du ha god datorvana och lätt för att utrycka dig på svenska i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt, ansvara för driften på de fastigheter som tilldelas dig, fatta egna beslut samt planera ditt dagliga arbete ihop med de andra i teamet. Viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se