Fältsäljare sökes till SGA Trading för direktrekrytering!

Fältsäljare sökes till SGA Trading för direktrekrytering!

Har du tidigare erfarenhet ifrån att arbeta med sälj? Vill du arbeta som fältsäljare och arbeta med produkter inom bilvård? Är du driven, social och envis? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som fältsäljare inom bilvård. Vår kund är SGA Trading och dem har sedan 1963 levererat oljor, batterier, tekniska kemikalier och bilvårdsprodukter till återförsäljare, proffs och konsument. De var bland de första i Sverige att sälja högtryckstvättar. Dem projekterar och bygger/utrustar kompletta tvätthallar med högtryck, kemblandare, tryckluft och rekondmaskiner.

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som fältsäljare och sälja högtryckstvättar samt rekond mot företag. Du kommer till en början att ha en bas med befintliga kunder att arbeta med och när du blivit varm i kläderna så kommer du successivt att arbeta med att utöka din kundkrets. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort då du kommer att vara ute på kundbesök och ansvara för försäljningen i söderort. SGA Tradings kontor ligger i Järfälla och där kommer du att befinna dig under din utbildning- och introduktionsfasen.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund, vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men att du blir anställd hos kunden. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, tjänsten kommer att starta efter sommaren. Kontorstider tillämpas 08.00 - 17.00. Alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom försäljning eller service. Det är meriterande om du arbetat inom bilvård eller liknande sedan tidigare men detta är inget krav. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är van att arbeta självgående och strukturerar upp dina arbetsdagar och din tid själv. Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vår kund lägger stor vikt av att hitta rätt person för denna tjänst, därav är det viktigt att du är framåt, driven, envis och öppen. Du har en positiv inställning och är öppen för att lära dig nytt samt gillar utmaningar. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se